Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Οι Placebo στην Ελλάδα, Παρασκευή 10/9 – Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη, Σάββατο 11/9 – TerraVibe Park, Αθήνα

placebo2
Ο Brian Molko, με τον Stefan Olsdal και τον Steve Forrest, τη νέα προσθήκη στα drums, θα μας προσφέρουν, όπως πάντα, δύο ξεχωριστές συναυλίες την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης,στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park, στην Αθήνα.
Τις δύο μεγάλες συναυλίες των Placebo σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα ανοίξει ο Aviv Geffen. Ο συναισθηματικός και μοναδικός Aviv Geffen είναι βαθύτατα συνδεδεμένος με την εξέλιξη και την ειρήνη και έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Ο «Ισραηλινός David Bowie” όπως έχει χαρακτηριστεί, με την ευαισθησία των μελωδιών του και τη ξεχωριστή θεατρικότητα της φωνής και παρουσίας του, θα ζεστάνει το κλίμα για να υποδεχτούμε τους πρίγκιπες του alternative rock Placebo.
Οι Placebo πάντα επίκαιροι, αυθεντικοί, όσο κανένα άλλο alternative rock συγκρότημα, με ξεχωριστό στυλ μουσικής, δεν μπαίνουν σε στεγανά και καλούπια, δεν αντιγράφουν μουσικές τάσεις. Με την ιδιαίτερη δυναμική τους και με πάνω από δεκαέξι χρόνια επιτυχημένης πορείας μπορούν με τη μουσική τους να “μιλήσουν” στη ψυχή μας. Το πρόσφατο album τους “Battle for the Sun”, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έγινε ένα ακόμα νούμερο ένα, με πολλά hits όπως τα: «For What It’s Worth«, «Bright Lights«, «The Never-Ending Why» και ιδιαίτερα το «Ashtray Heart» - που για την ιστορία, ήταν το πρώτο όνομα του συγκροτήματος – και έχει μονοπωλήσει τα airplays των ελληνικών ραδιοφώνων τους τελευταίους μήνες.
Οι μοναδικοί, οι αντισυμβατικοί Placebo μαζί με τον Aviv Geffen, θα μας παρασύρουν στο δικό τους κόσμο, στις δύο συναυλίες τους την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και τοΣάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park στην Αθήνα.
Placebo Official Website: www.placeboworld.co.uk
Aviv Geffen Official Website: www.avivgeffen.co.uk
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου