Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Σωκράτης Μάλαμας "Εξω" - 4πλή κασετίνα

Τα 60 τραγούδια ενός τραγουδοποιού που άλλαξε τα δεδομένα στην ελληνική μουσική, ηχογραφημένα ζωντανά, σε μια τετραπλή έκδοση για τους φανατικούς του φίλους!


Μια πλούσια έκδοση (60 τραγουδιών) για τους φίλους του εξαιρετικού δημιουργού Σωκράτη Μάλαμα, κυκλοφόρησε από τηΛύρα, με 4 CD ηχογραφημένα ζωντανά από τις συναυλίες του στο Θέατρο Βράχων (Αθήνα) και το Θέατρο Δάσους (Θεσσαλονίκη).
Η κάθε συναυλία του αγαπημένου τραγουδοποιού, που μετρά πάνω από 20 χρόνια στη δισκογραφία, είναι πάντα μια γιορτή στην οποία κοινό και καλλιτέχνες γίνονται ένα συμμετέχοντας και τραγουδώντας, τα πασίγνωστα πλέον τραγούδια του Μάλαμα.
Η νέα δισκογραφική έκδοση με τον τίτλο "Εξω" αποτυπώνει απόλυτα τη γιορτινή ατμόσφαιρα, ενώ αποτελεί την πρωτιά του Σωκράτη σε live CD και DVD σε ολόκληρη τη δισκογραφία του.

Το "Εξω" κυκλοφορεί - σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή - σε 3 διαφορετικές εκδόσεις:
1. Τετραπλό CD
2. Διπλό DVD
3. Box που περιλαμβάνει και το 4πλό CD και το διπλό DVD.

Τα δύο πρώτα CD στο 4πλό CD, περιλαμβάνουν ζωντανές ηχογραφήσεις από τις περσινές συναυλίες του Μάλαμα στο Θέατρο Βράχων της Αθήνας και το Θέατρο Δάσους της Θεσ/νίκης, ενώ τα δύο επόμενα είναι ζωντανές ηχογραφήσεις με όλους τους μουσικούς στο στούντιο Royal Alzheimer Hall στη Θεσ/νίκη.
Το διπλό DVD περιλαμβάνει πλούσιο οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναυλίες (1ο) και το στούντιο Royal Alzheimer Hall (2ο).
Τέλος η ολοκληρωμένη έκδοση περιλαμβάνει ένα καλαίσθητο Box με όλα τα παραπάνω.
Η έκδοση περιλαμβάνει 60 τραγούδια του Μάλαμα και κάποια του Θ. Παπακωνστανίνου, ενώ τραγουδά μαζί του η Μαρίνα Δακανάλη.
Παίζουν οι μουσικοί:
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: μπάσο, φωνητικά
Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: βιολί, φωνητικά
Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι - λαούτο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου